Naked Blood (strong uncut)

Naked Blood


Titel: Naked Blood
Genre: Splatter, Skräck
Regissör: Hisayasu Sato
Skådespelare:Misa Aika, Yumika Hayashi, Mika Kirihara
Produktionsår: 1995
Förpackning: DVD Keep Case 1 disc
Speltid: 76 min (uncut)
Textning: Engelska
Språk: Japanska
Extramaterial:

  • Foto Galleri

Distributör: Japan Shock
Butik: Filmchock
UPC-kod:

 

 

 

 

HANDLING
Eiji en ung pojke som är fixerad av vetenskap och forskning uppfinner ett serum som ska fungera som ett smärtstillande medel genom att förvandla smärta och sorg till njutning och glädje. Eijis mamma jobbar på ett sjukhus och en dag när hon ska göra ett experiment på 3 unga vackra kvinnor så smyger sig Eiji in i hennes laboratorium och injicerar lite av sitt serum i mammans mediciner.

Efter ett tag så börjar de tre försökskaninerna få oväntade bieffekter. De börjar så småningom att skada sig själva på alla möjliga tänkbara vis. En av tjejerna, en matfixerad hemmafru tillfredställer sina behov av smärta i en grafisk och extrem kannibalistisk självstympning, en annan av tjejerna är totalt fixerad av sitt utseende och den sista som heter Rika är en totalt normal tjej på utsidan men som visar sig ha extrema sömnproblem. Tjejernas olika besattheter går helt överstyr och göra att flickorna tappar kontrollen.

 

LJUDKVALITÉ
Det finns inte riktigt något att säga angående ljudet eller bilden, både bildkvalitén och ljudkvalitén är helt klart godkänd för en sådan här okänd film.

 

BILDVALITÉ
Det finns inte riktigt något att säga angående ljudet eller bilden, både bildkvalitén och ljudkvalitén är helt klart godkänd för en sådan här okänd film.

 

EXTRAMATERIAL
Det finns nästan inget extramaterial, jag har inte sett någon utgåva med det heller. Jag tror att man får köpa DVDn för att få filmen. Denna filmen behöver inte extramaterial, den är bra som den är

 

SAMMANFATTNING
Japan Shocks utgåva av Naked Killer är ganska fattig. Den innehåller inte något extramaterial. På baksidan så står det ”Strong Uncut”, ”Digitally Mastered” men hur kan den vara det når det inte finns någon annan utgåva? Nu kan det vara så att jag har fått allt tokigt och det finns en annan utgåva och då får ni gärna meddela mig så jag kan göra lite jämförelser. Menyn är bättre än på många andra utgåvor jag sett men fortfarande inget speciellt. Nedanför är ett screenshot från huvudmenyn.

Detta är helt klart en av dom gorigaste filmerna jag sett på länge, specialeffekterna är i samma stuk med dom som finns i Guinea Pig filmerna. Filmen var ganska tam till början men slutade i en mycket fin ”splatter fest”. På baksidan så har dom även skrivit ”100% Gore, 100% Bloody, 100% Extreme”, att denna filmen skulle vara 300% splatter vill jag inte påstå men det är nog inget för dom som inte vet vad dom ger sig in på ska titta på.

Jag tyckte mycket om denna filmen, den bra bra story och bra foto. Specialeffekterna är riktigt bra. Detta är helt klart en film för alla er som gillar extrema asiatiska filmer som t.ex. Flower Of Flesh And Blood.

 

GORE……: 5 / 5
HUMOR…..: 2 / 5
SEX…….: 2 / 5
SPÄNNING..: 4 / 5
STORY…..: 3 / 5

TOTALT….: 4 / 5

 

SCREENSHOTS
Naked Blood

Naked Blood

Naked Blood

Naked Blood

Naked Blood

Ett svar till “Naked Blood (strong uncut)”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: