Swedish Gore Awards 2007

 

 

BagmanSwedish Gore Awards 2007: Bagman

 

Jag är väldigt glad att kunna berätta att filmen Bagman har vunnit Swedish Gore Awards 2007. Det är första gången en film någonsin vinner ett sådant pris. Detta pris går till filmer som på ett mycket fängslande sätt får Swedish Gore Film Society att tappa hakan. Kriterierna för denna titeln är ganska dynamiska eftersom det finns väldigt många olika sorts filmer som kan få detta pris. Vi fösöker göra så att filmer i alla genres ska få chans att vinna detta pris. Några av kriterierna för att vinna Swedish Gore Awards är:

 

 

 • Filmen MÅSTE vara extreme på något vis!
 • Filmen MÅSTE vara cool!
 • Filmen MÅSTE vara lärorik!
 • Majoriteten av Swedish Gore Film Society måste gilla den!

Då kan man juh undra varför just Bagman fått detta pris. För att förklara det enkelt så är Bagman en oas av blod, våld, humor. Den innehåller väldigt mycket lärorika läxor och den är sjukt cool. Swedish Gore Film Society skriver själva:

 

JAAAAAAA!!!!!!!! Detta är filmen jag har gått och väntat på! Bagman är något av det bästa jag sätt i hela mitt liv, Det är en kaosartad splatterfilm som innehåller allt som en splatterfilm ska. Bagman är en blandning av ultravåld, humor och en kaskad av våldsamma, slaffsiga, gorescener. Det är helt enkelt en Splatterfest!

 

Det är inte bara Swedish Gore Film Society som vill fira Bagman, Darkdisc säljer ut filmen för ett specialpris på endast 99:- SEK, gör som många andra redan gjort, köp ditt exemplar av Bagman hos Darkdisc

 

 

 

 

Swedish Gore Award

 


 


2 svar till “Swedish Gore Awards 2007”

 1. Vad är guldmasker, guldbaggar, karamellodiktstipendium och annat krafs i jämförelse med detta. Detta är vad sverige saknat i alla tider, en ”Swedish Gore Award”.

  Att den sedan när den delas ut för allra första gången går till en så briljant liten skapelse som underbara Bagman blir man ju rent av sentimental och får köpa storpack med näsdukar.

  Jag blir så lycklig…

  Rolle
  http://www.darkdisc.com

 2. ÅÅÅ Här har vi en UUBBEEERRR Cool film!! lite kort tyv,,( mn den håller jääla Hög klass igenom!! Man får hela tiden upptäcka hur man kan ha ihjäl typ-35 pers på Fantasi rika ideer som skulle Gjort FULCI och Schnass Över-lyckliga!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: