Cloak and Shag Her

CLOAK AND SHAG HER
Titel: Cloak and Shak Her
Genre: Sexploitation, Komedi
Regissör: William Hellfire
Skådespelare:

 • Julian Wells
 • Darian Cane
 • AJ Khan
 • Dean Raul

Produktionsår: 2007
Förpackning: 2 Disc Keep Case
Speltid: 74 min
Textning: Ingen
Tal: Engelska
Extramaterial:

 • Kommentatorspår med regissören
 • Behind The Scenes
 • Seduction Cinema Trailer Vault
 • CD Soundtrack

Distributör: Seduction Cinema
Butik: Alternative Cinema
UPC-kod: 6 12385 10589 0
Skribent: Andreas Fäldt

 

 

HANDLING
Året är 1969 och det hela utspelar sig i London. Den hemlige agenten April Flowers och hennes medhjälpare Basil reser fram i tiden till år 2019. Där möter de sin ärkefiende Dr. Mean, som likt namnet antyder inte är den mest vänliga människan på jorden. Hon har tillverkat någon sorts kärleksdryck som vid förtäring får människorna som smakat drycken att bli extremt upphetsade och sexuella vilket leder till situationer av samma slag. I sitt högkvarter smider Dr. Means ondskefulla planer och till sin hjälp har hon förutom kärleksdrycken även den karatesparkande Chimpansen Kung Po, en vacker kvinna som spelas av AJ Khan och en kraftig man vid namn Sid. Ska de lyckas få April Flowers att dricka av drycken, förföra henne och tvinga henne att avslöja informationen de vill åt och på så sätt lyckas med sina planer att erövra världen?

 

AUDIO / VIDEO
Som normalt på Seduction Cinema utgåvor så är det Dolby Digital. Ljudet är väl godkänt. Tal, bakgrundsljud och musik framgår precis så klart som man vill att det ska göra. Musiken är flummig precis som man vill att den ska vara och det klär filmen väl måste jag säga. När det gäller både hanling, ljud och bild är det svårt att inte dra paralleller till ett par filmer om en viss Engelsk agent som härjade under ungefär samma tidsperiod. Jag pratar naturligtvis om Austin Powers och anledningen till att jag jämför med just de filmerna är att känslan man får i CLOAK & SHAG HER är ungefär densamma som i ovan nämna film. CLOAK & SHAG HER är kanske inte lika rolig, om man nu tycker att Austin Powers är rolig, men jag garanterar att den är hundra gånger mer erotisk. Och bara det talar ju till CLOAK & SHAG HER’s stora fördel.

CLOAK AND SHAG HER kommer i 1.33:1. Det skulle inte skadat om det var widescreen som gällde men nu är det inte det och det fungerar bra ändå. Överlag är bildkvaliten helt okej och alla detaljer framgår tydligt vilket naturligtvis är extra trevligt när det i detta fallet gäller bara kroppar som slingrar sig runt varandra i intima scener. Bilden hjälper också den rätta 70- talskänslan att komma till sin fulla rätt på så sätt att det mellan varven nästan känns som om filmen är ifrån den tiden. Det är inte menat som något negativt, utan jag tror tvärtom, att man strävat efter att fånga just den känslan.

 

EXTRAMATERIAL
Musiken på CD Soundtrack by Trigger Finger är instrumental flummusik som andas sent 60- tal och tidigt 70- tal. Det är ett väldigt generöst initiativtagande av Seduction Cinema att bifoga en hel ljud cd som bonus material, även om musiken känns mer intressant som bakgrundsmusik i filmen än att lyssna på den i stereon från början till slut. Men även om skivan kanske inte känns helt nödvändig då filmen håller såpass hög klass som den gör måste jag ändå medge att man mellan varven sitter och diggar med lite, samtidigt som man drömmer sig tillbaks in i filmen som man sett för en kort stund sedan.

Det ingår extremt många Trailers och i stort sett alla är riktigt bra. För att vara exakt är det 36 trailer vi har möjlighet att se och det är inte illa alls. Framförallt inte när det är filmer från Seduction Cinema vi får en glimt av, då det som vanligt verkar vara fråga om intressanta och givande filmer. Självfallet är det samma sorts mjukporr vi får se i de flesta filmerna och om sanningen ska fram kan man nog säga att man blir nyfiken på att se varenda en av dem.

I Behind the Scenes får vi förutom att se det vanliga bakom scenen arbetet även bekanta oss lite mer med de inblandade. Allting verkar gå väldigt avslappnat till och alla verkar väldigt positiva och trevliga. En lättsam stämning är väl dessutom a och o under en sådan här inspelning kan jag tänka mig med tanke på att man är ganska utblottad när man är lättklädd eller naken en stor del av tiden. Men som sagt, alla skådespelare verkar vara på väldigt gott humör och de verkar allihop ha en hel del innanför pannbenet. Behind the Scenes är en halvtimme lång ungefär och jag måste säga att det blir inte tråkigt en enda gång så jag känner mig riktigt nöjd med extramaterialet. Allt extramaterial är värt att se och det är ju inte helt vanligt att man inte har något negativt att säga om någonting. Men så är fallet denna gång. Dessutom har Darian Caine en extremt häftig Evil Dead tröja på sig och bara det gör ju livet värt att leva.

 

SAMMANFATTNING
Som en erotisk mix av That 70´s Show och Austin Powers dundrar CLOAK & SHAG HER på. Vackra kvinnor avlöser varandra och det är mer naket än påklätt. Sådana tilltag är alltid uppskattade och jag skulle tro att de flesta som ser denna film gör det mer för den sakens skull än för att det skulle vara en mästerlig historia de vill åt. Seduction Cinema har släppt ifrån sig ett stort gäng liknande filmer och det är ofta samma skådisar som återkommer vilket vi bör vara evigt tacksamma för när de besitter all den kvalitet man kan önska. Självklart handlar det mesta om att de alla ser väldigt bra ut och detta är välgjord softcore, så exploateringen av dessa kvinnor är ett självklart inslag. Men bortsett från utseendet, de vackra kropparna och de heta kärleks scenerna finns det som vanligt, när det gäller Seduction Cinema, både en story som fungerar väl plus en stor dos humor och charm. Vare sig du vill ha en trevlig stund för dig själv och spolar fram till enstaka scener, skämt åsido, eller om du vill ha en lättsam och lite småflummig film att mysa i soffan till är CLOAK & SHAG HER filmen för dig. Om du inte har något emot kvinnokroppar och lite nakenhet vill säga.

 

Ett STORT tack till POP Cinema för recensionmaterialet!

 

3 saker jag lärt mig av filmen.

 • Kvinnor behöver inte oss män för att ha det trevligt i sänghalmen!
 • Att resa framåt i tiden verkar inte vara tråkigt på något sätt!
 • Viagra verkar inte komma i närheten av effekten som Dr. Means kärleksdryck har!

 

3 saker att se fram emot i filmen

 • Heta kärleks scener som är mycket mer sensuella och smakfulla än vanlig porr!
 • Välformade kvinnor som har utseendet på sin sida!
 • En rolig och smått otrolig historia som på ett eller annat sätt kommer att beröra dig!

 

GORE……: 0 / 5
HUMOR…..: 3 / 5
SEX…….: 4 / 5
SPÄNNING..: 2 / 5
VÅLD……..: 1 / 5
STORY…..: 3 / 5

 

 

SCREENSHOTS

CLOAK AND SHAG HER

CLOAK AND SHAG HER

CLOAK AND SHAG HER

CLOAK AND SHAG HER

CLOAK AND SHAG HER

CLOAK AND SHAG HER

CLOAK AND SHAG HER

CLOAK AND SHAG HER

CLOAK AND SHAG HER

CLOAK AND SHAG HER

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: