SEKTOR 236 – NY SVENSK SKRÄCK/SCI-FI

SEKTOR236 handlar om ett gäng ungdomar som är ute på sin årliga hiking. Den här gången uppe i norra Sveriges djupa skogar. De ska undersöka en gammal legend som de hittat på nätet. Legenden om ‘Tors Vrede’. Enligt de gamla Vikingarna, en ondskefull plats som ska ligga högt uppe på en platå . Den gamla vikingasägnen berättar att krigare som trotsade legenden försvann utan ett spår och led en fruktansvärd död

Ungdomarna känner inte till att den svenska militären tillsammans med amerikanska specialister sedan en längre tid uppmätt starka magnetfält i området, som kallas SEKTOR236.

När fallskärmsjägarnas 1:a pluton försvinner spårlöst skickas helikopterstyrka 12 ut för att hitta dem. Kapten Palmqvist tar befälet över de ärrade soldaterna och ger sig ut i vildmarken tillsammans med svensk underättelsetjänst och amerikanska vetenskapsmän.

Ungdomarnas mobiltelefoner tappar plötsligt täckning och de går vilse då kompasserna också slutat fungera. En efter en försvinner de under fasansfulla skrik och de inser snart att de är jagade som djur av något ondskefullt i skogen. Ondska från en annan värld..

SEKTOR236 är en spännande Skräck/Sience Fiction thriller med skådespelare som Fredrik Dolk, Tintin Anderzon och Jan Johansen

Filmen är producerad av Svensk Amerikanska Stuntgruppen i samarbete med MGB Teaterverkstaden och har premiär våren 2009.

5 svar till “SEKTOR 236 – NY SVENSK SKRÄCK/SCI-FI”

  1. Har filmen någon distributör än? Skulle mer än gärna vilja köpa den. Har sett trailern och den rockar fett!

      1. 11/11 enligt cdon, de kanske ändrade datum idag?
        Discshop har fortfarande 3/11. Klart billigast med, 99 kr 🙂

  2. Har faktiskt inte hört någon från killarna på riktigt länge. Jag skickat iväg ett mail och kollar status på projektet. De kontaktade mig 2008, så det var ett tag sedan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: