MORGANA aka BLONDE HEAVEN

MORGANA

Titel: MORGANA aka BLOND HEAVEN
Genre: Vampyrer, Mjukporr
Regissör: David DeCoteau
Skådespelare:

 • Julie Strain
 • Raelyn Saalman
 • Michelle Bauer
 • Monique Parent

Produktionsår: 1995
Förpackning: 1 DVD Keep Case
Speltid: 1 tim 20 minuter
Textning:

 • Ingen 😦

Tal: Engelska
Extramaterial:

 • Trailers

Distributör: Full Moon Pictures
Butik: Tradera
UPC-kod: 763843814165
Skribent: David Jacoby

 

 

HANDLING
Angie, en ganska blyg flicka flyttar från ett stabilt liv till Hollywood där hon ska uppfylla sina drömmer att bli en stjärna och skådespelerska. I Hollywood arbetar Angie på ett café samtidigt som hon i lugn och ro kan gå på auditions och förverkliga sina drömmar.
En dag som alla andra serverar hon en dam, men damen visar ett väldigt intresse för Angie och berättar att hon representerar en modell-argentur och erbjuder Angie en intervju. Angie blir eld och låger över detta, och utan att veta om det är hon redan ute på sitt första jobb. Samtidigt tycker hennes ex-pojkvän upp och försöker få Angie på andra tankar, och försöker övertala henne att flytta tillbaka. Problemet är att Angie har precis kommit i kontakt med argenturen, och jobben börjar tilla in.
Det är dock en mindre detalj som Angie inte har koll på, vilket är att chefen för agenturen är en blodtörstig vampyrdrottning som har helt andra planer för Angie. Frågan är om hennes ex-pojkvän hinner inse att Angie faktiskt är ordentligt i knipa just nu och rädda Angie från vampyrdrottningens bett?.

 

AUDIO / VIDEO
Utgåvan ifrån Full Moon pictures levereras med väldigt dåligt stereo ljud, direkt får man känslan av hemmaproduktion och allting låter som om man är antingen VÄLDIGT långt ifrån eller som om man är inne i ett rör. Dialogerna tar stryck av detta och det är svårt att höra vad som sägs i filmen. Detta kan också bero på att den enda källan för ljudupptagning är kameran. Filmen i sig innehåller väldigt mycket musik, detta är nog för att krydda alla sexscener, men det blir inte bättre bara för att dom lagt in porrfilmstechno.

Bilden levereras i en katastrofal Fullscreen. Mest troligt är det en direkt kopia av ett VHS band. Detta gör att själva bilden hoppar till lite då och då, den är även kornig och har dålig färgkodning. Dock tror jag det inte spelar någon roll, även om filmen hade varit i Widescreen, utan kornighet eller hoppand bild så hade mest troligt filmen inte blivit en bättre upplevelse.

 

EXTRAMATERIAL
Inget annat än ett par trailers på andra filmer i samma klass som exempelvis: GALACTIC GIGOLO, MORGANA, TRANCERS 6, LURID TALES: THE CASTLE QUEEN. Dock vet inte riktigt om jag vill se något extra?

 

SAMMANFATTNING
MORGANA, även kallad BLOND HEAVEN är en film totalt utan känsla. Det är bara en film med musik, rörelse och dialoger. Det är synd att filmen är så totalt värdelös, den är faktiskt regisserad av David DeCoteau som ligger bakom väldigt många skräckfilmen som exempelvis CREEPOZOIDS, THE BROTHERHOOD och HOUSE OF USHER. Mr. DeCoteau’s filmer brukar innehålla ganska fint foto, snygga kameravinklar även om filmerna ofta har MYCKET sex och lagom låg budget. MORGANA är absolut ingen skräckfilm, utan känns mer som ett dåligt försök att göra en mjukporrfilm med vampyrtema , han kanske bara ville filma lite tuttar?

Varför filmen heter MORGANA är ett mysterium. Det finns INGEN karaktär i filmen som heter Morgana, det finns absolut inga kopplingar till det namnet, vilket är ännu ett tecken på att produktionen inte är sådär genomtänkt. Det finns en övergripande ”cool”-faktor genom hela filmen. Den är nästan som en enda lång MTV-video med massor av snygga brudar, snabba bilen, solglasögon, fula underkläder, muskelknuttar med långt hår som såklart har dom snygga tjejerna ålande omkring sig.

Efter lite research hittade jag en annan recensioner där de mer eller mindre bekräftar mina egna åsikter om filmen, men dom skriver också att Full Moon Pictures utgåva på MORGANA saknar massa scener, och en del av scenerna i filmen är inte i korrekt ordning. Tydligen skalld et finnas en alternativ oklippt öppning av MORGANA som extramaterial på DeCoteau’s Lunar edition av VOODOO ACADEMY. Tyvärr får denna filmen väldigt dåligt betyg av mig. Det enda att se fram emot är 80 minuter snusk, har du något annat i kikaren, kan du skippa MORGANA.

 

 

Tre saker jag lärt mig efter att ha sett MORGANA:

 • Vampyrer har alltid svarta solglasögon!
 • Det finns riktigt fula underkläder!
 • Vampyrer är BARA intersserade av pengar, oskulder, sex och blod!

 

Tre saker att se fram emot i filmen

 • Mycket sex!
 • Julie Strain och lite mer sex!
 • En cowboy som har sex med stövlarna på!

 

”En kompilation av cowboys, vampyrer, oskulder, sex och solglasögon! ”

 

 

GORE……: 0 / 5
HUMOR…..: 1 / 5
SEX…….: 5 / 5
SPÄNNING..: 1 / 5
VÅLD……: 1 / 5
STORY…..: 1 / 5

 

 

SCREENSHOTS

MORGANA

MORGANA

MORGANA

MORGANA

MORGANA

MORGANA

MORGANA

MORGANA

MORGANA

MORGANA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: