All Night Long #1

Salo

Titel: All Night long
Regi: Kasuya Matsumura
Prod. År: 1992
Speltid: 90 min (Strong Uncut Version)
Textning: Engelska, Holländska
Ljud: Dolby Digital 2.0
Bild:
1:1.85
Extramaterial:

  •  Bildgalleri


Distributör:
Japan Shock
Butik: Filmchock

 

 

 

HANDLING
Tre misslyckade och ensamma tonåringar lever ett miserabelt liv. Ingen av dom har några kompisar och blir bara utnyttjade hela tiden. Den ena killen är skolans plugghäst och nörd, den andra är en rikemans unge där föräldrarna inte bryr sig om honom ett dugg, den tredje är en helt normal kille som helt enkelt bara har oturen på sin sida.

En dag så möts dessa tre killarna vid en korning, en av dom ska på en anställningsintervju, en är försenad till skolan och den sista ska någon annan stans. Vid korsningen är även en vacker flicka och en förvirrad man, mannen frågar flickan om hon visste vägen dit han skulle men hon vet inte och blir lite smått rädd för mannen. När flickan inte svarar så blir mannen förbannad och brutalt hugger ner flickan. Detta brutala mord för de tre pojkarna tillsammans och de blir goda vänner. Efter en fest så bestämmer de sig för att ändra sina liv och inte leva så miserabelt, allting blir mycket bättre, de träffar flickvänner, och nya kompisar men snart visar det sig att dessa nya kompisar är inte helt att lita på och inte flickvännerna heller. En av pojkarna har det faktiskt bra med sin nya flickvän fram till en kväll där ett gäng kommer och slår ner killen och våldtar flickvännen. Samma kväll så blir en av killarna förnedrad och dumpad av sin flickvän och den tredje gör bort sig på sin date genom att han kräks på hennes väska på grund av att han är så nervös.

När de tre killarna träffas igen så bestämmer dom sig för att hämnas på alla som gjort dom illa och en brutal jakt startar.

 

 

DVD INFORMATION
På omslaget så står det ”Offensive”, ”Vicious”, ”Nihilistic”, ”Extreme”, ”Disturbing”, ”Controversial” och även ”Strong Uncut Version”, jag skulle vilja påstå att detta är rent ut av skicksnack för att locka köpare. Utgåvan är släppt av Japan Shock och dom brukar vara duktiga på att släppa bra filmer och fina utgåvor, men jag skulle inte vilja påstå att detta är en av dom bästa. Det finns nästan inget extra material på filmen, det som finns är lite foton som är så små så man nästan behöver förstoringsglas för att se dom.


Textningen som finns är också helt värdelös, du hinner inte läsa texten över huvudtaget för att den bara visas i ca: 1 sekund. Det står även att den ska vara ”Digital Remastered” och det vet jag inte riktigt om jag tror på för att så fin bild var det inte. Jag har dock ingen annan utgåva att jämföra med.


SAMMANFATTNING

En hyfsat underhållande film förpackad i extremt värdelös utgåva. Detta är inte en film jag kommer att rekommendera till film som gillar filmen i denna genren, filmen är nog endast för samlar som vet vad dom ger sig in på när dom köper filmen, den är faktiskt väldigt omtalad. Jag kommer nog inte köpa dom andra 2 delarna i All Night Long trilogin men jag ångrar inte att jag sett den.

Om du hittar filmen för en billig peng så köp den annars finns det nog bättre film att få tag på.

VÅLD….: 2 / 5
SEX…..: 1 / 5
STORY…: 3 / 5
HUMOR…: 1 / 5
BILD….: 2 / 5
LJUD….. 2 / 5
EXTRA…: 1 / 5
TEXTNING: 1 / 5
TOTALT..: 2 / 5

 

 

SCREENSHOTS

All Night Long 1

All Nigh Long 2

All Nigh Long 3

All Nigh Long 4

All Night Long 5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: