Faceless (uncut)

Faceless


Titel: Faceless
Genre: Skräck, Thriller
Regissör: Jess Franco
Skådespelare:Telly Savalas, Christopher Mitchum, Brigitte Lahaie, Helmut Berger
Produktionsår: 1988
Förpackning: DVD Keep Case 1 disc
Speltid: 98 min (uncut)
Textning: Ingen
Språk: Engelska
Extramaterial:

  • Kommentator spår
  • Intervjuer
  • Trailers
  • Foto Galleri

Distributör: Media Blasters (Shriek Show)
Butik: Filmchock
UPC-kod: 631595032499

 

 

 

HANDLING
Vackra kvinnor blir våldsamt kidnappade och hållna fånge i en hemlig klinik där de tvingas till groteska experiment som lämnar dom totalt missbildade, precis som mänskliga försökskaniner. När en mäktig affärsman förstår att sin dotter som även är fotomodell är försvunnen, hyr han en privatdetektiv, Sam Morgan. Sams uppdrag är att hitta dottern. Detektivens spår leder till den hemliga kliniken där han snabbt upptäcker att patienterna vet mer än vad dom talar om!

 

LJUDKVALITÉ
Det enda jag kan kritisera är det inte finns någon textning och att dom har lyckats lite dåligt med ljudet. På min DVDspelare så blev det strul i slutet av filmen, men jag vet inte om det har med min DVD spelare att göra. Har du samma utgåva och också haft problem med ljuded så skriv gärna en kommentar!

 

BILDVALITÉ
Master Blasters har lagt ner ganska mycket tid på att göra bilden bra, jag har absolut inget ont att säga om bild kvalitén, den funkar och du har inga problem att se dom smaskiga detaljerna som visas i vissa scener!

 

EXTRAMATERIAL
Det finns inget extramaterial på denna utgåvan vilken är väldigt klent. Jag hade gärna sett litet trailers eller liknande.

 

SAMMANFATTNING
Media Blasters excellenta utgåva av Francos Faceless är mycket förmodligen den bästa utgåvan som finns ute idag. Den innehåller allt man egentligen kan önska sig, massor av bilder i sitt foto galleri, trailers och DVD omslagsbilder. Att utgåvan innehåller ett extra ljudspår med ljudkommentarer av Franco gör även det ännu mer intressant för alla Franco fans att inskaffa utgåvan.

Underhållningsvärdet på filmen är nog det som göra filmen så bra, Franco har verkligen lyckats att hålla den röda tråden och göra filmen intressant från början till slut. För att gore fans så finns det mycket fina scener i filmen, den mest omtalade scenen är nog ”borrmaskins scenen” och den ska vara helt oklippt på denna utgåvan.

Jag vill klart ge denna utgåvan 3/5 eftersom det är bästa utgåvan av Faceless som jag någonsin sett, men jag har bara sett den på ett gammalt VHS band för väldigt länge sen innan. Men utgåvan innehåller allt som den borde. Mycket fina menyer och även bra val av extra material. Det som gör att jag inte ger filmen en 4:a är att det inte finns någon textning och att ljudet är lite kasst.

Men jag kan varmt rekommendera denna filmen till alla som gillar lite blodiga thrillers och såklart till alla Franco fans. Ett stort tack till Filmchock för recensionsmaterialet!

 

GORE……: 3 / 5
HUMOR…..: 2 / 5
SEX…….: 2 / 5
SPÄNNING..: 4 / 5
STORY…..: 3 / 5

TOTALT….: 3 / 5

 

SCREENSHOTS
Cannibal Ferox

Cannibal Ferox

Cannibal Ferox

Cannibal Ferox

Cannibal Ferox

Ett svar till “Faceless (uncut)”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: